Sök
Sök

Våra bussar

Under de senaste åren har vi satsat på att förnya vår bussflotta. Samtidigt har vi förnyat utseendet på bussarna och alla våra bussar pryds idag av ett Ålandsmotiv, vilket vi är stolta över.

När bussarna rör sig runt om i Norden och Europa väcker de lite extra uppmärksamhet och kan slå ett slag för Åland.

Samtidigt som vi förnyat vår bussflotta har vi parallellt jobbat med att miljöcertifiera företaget. Idag har vi en certifiering enligt ISO 14001.

Konferensbussen Victoria

Vår nya, fina buss Victoria passar utmärkt för grupper som vill göra något roligt tillsammans under bussresan. Konferens, föreningar, kompisgäng – åk iväg och har roligt tillsammans. Bussen har 10 platser runt konferensbordet och 4 platser med egna bord.

Hög komfort

När man ska resa långt är det viktigt att bussen har hög komfort. Du ska resa tryggt, i bekväma, välskötta bussar och med erfarna chaufförer som tycker om sitt arbete. Alla våra bussar har säkerhetsbälte och luftkonditionering. De flesta av våra bussar har toalett, 230 volts uttag vid varje sittplats, kaffeautomat, kylskåp och DVD. Totalt har vi 12 bussar och de flesta av dem är anpassade för beställnings- och långfärdstrafik. Vi har en mindre buss som rymmer upp till 29 personer och större bussar med upp till 59 platser. Tre av bussarna är anpassade för stadstrafik med 38 platser.

Ta gärna kontakt med oss när du behöver transport eller vill ordna en skräddarsydd resa!


Vilja

Vi värnar om miljön!

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001-certifiering.