Sök
Sök

Lokaltrafik på Åland

Vi kör dig både i Mariehamn och ut på landet!

Våra bussar trafikerar på den åländska landsbygden på linjerna 2, 3 och 4 som utgår från bussplan i Mariehamn. Linjetrafikens tidtabeller hittar du på Ålandstrafikens hemsida, eller på telefon +358 (0)18 525 100.

Jourtelefon

Tel. 018 26 328

Mariehamnsbussen

Mariehamnsbussen kör alla vardagar.

Landsortstrafiken

Våra bussar trafikerar på den åländska landsbygden på Åland på linjerna 2, 3 och 4.

Anslutningsbuss Rosella

Är du på väg till Sverige över dagen? Fr.o.m. 21.10.2021 kan du ta bussen från Kapellskär till Cityterminalen även från Rosellas morgontur och hem igen på kvällsturen (mån–lör).

Trafik till/från Långnäs

Boka transfer mellan Mariehamn och Långnäs och ta dig smidigt till och från hamnen på natten.

To Do Åland - Reseplanerare och aktiviteter på Åland

Planera din resa och hitta gratis aktiviteter som vandringsleder, discgolf-banor, badstränder etc. Kommer du utan bil och önskar åka runt med buss eller ta en båttur till åländska skärgården, så köper du enkelt din buss- och båtbiljett via appen. 

Öppet Åland Appen

Var finns närmaste restaurangen, när är museerna öppna, hur långt är det till Vårdö? All information hittar du smidigt i appen Öppet Åland. Du kan ladda ner appen via länkarna nedan.

Ladda ner appen i Google Play Store här »
Ladda ner appen i App Store här »


Trygg resa

Vi följer myndigheternas rekommendationer och tar situationen med covid-19 på största allvar. Vi har vidtagit flera säkerhetsåtgärder i hela vår verksamhet för att göra din bussresa så trygg och säker som möjligt.

Vi värnar om miljön!

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001-certifiering.