Sök
Sök

Allt för sjön

Mässan är inställd på grund av Sveriges myndighetsbeslut gällande förbud mot större folksamlingar. Bokade resenärer kan ansöka om återbetalning i detta formulär >>

På Allt för sjön presenteras det senaste inom det maritima livet. Här hittar du tips för ett smartare och bekvämare liv ombord. Du får inspiration och tips som får hela familjen att trivas ombord.

 

Allt för sjön är en plats för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar och unika träklassiker. Träffa andra motorbåtsägare, seglare och skärgårdsentusiaster och utbyt erfarenheter. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter. På Allt för sjön kan du möta närmare 400 utställare.

På mässan finns även Water Park, där du kan prova på vattensporter på riktigt. Hallen riktar sig till den lite yngre publiken, vilket gör mässan till ett event för hela familjen. Men självklart får alla som vill pröva på de olika aktiviteterna i actionhallen, oavsett ålder. Här kan utställarna visa upp det senaste inom vattensport och besökarna kan få inspiration och prova-på wakeboard, SUP, kajak eller radiostyrda båtar.

På Stockholmsmässan. 


Avresa: lördag 14.3
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 60 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt inträde till Allt för sjön.