Sök
Sök

VICTORIA

Volvo 9700

En turistbuss/konferensbuss med hög komfort och standard. Bussen har 40 sittplatser och utrustad med luftkonditionering, 230 volts uttag vid varje sittplats, kaffekokare, kyl, DVD och konferensbord.

Victoria levererades till Åland i maj 2016. Läs mer om byggandet av konferensbussen.

Victoria passar utmärkt för grupper som vill göra något roligt tillsammans under bussresan. Konferens, föreningar, kompisgäng - åk iväg och har roligt tillsammans!

Motivet på bussen är från Kastelholms slott. Den här bussen är den första i sitt slag på Åland och motivet ska spegla den höga klass som den här bussen har. Ett kungligt motiv för en alldeles speciell buss!

Ny buss, nya möjligheter

Vår nya konferensbuss är den enda i sitt slag på Åland och det finns endast ett fåtal i Norden.

Konferensbuss - vilka möjligheter!

Bussen, som fått det vackra namnet Victoria, har 40 platser samt guidestol. Bussen är sobert inredd, med vilsamma färger och med små färggranna detaljer som piggar upp. Korpi & Gordon har specialdesignat gardinerna till bussen och övrig inredning matchar naturligtvis.

VICTORIA är den enda bussen på Åland med konferensbord längst bak i bussen. Där finns plats för tio personer runt bordet samt fyra platser vända mot konferensdelen med egna bord. Med andra ord finns det plats för 14 personer att konferera, mötas eller helt enkelt bara sitta och prata fritt samtidigt som bussen kör mot resmålet. Vilka möjligheter det ger!

Komfort & service

En ny buss är förstås alltid fin och bekväm att åka i, men vår konferensbuss har både standardutrustning och en del nyheter:

  • behaglig luftkonditionering
  • bekväma säten, som kan lutas tillbaka hela 40 grader samt flyttas i sidled för bättre komfort.
  • möjlighet att koppla en bärbar dator eller surfplatta till bussens monitorer för visning av t.ex. presentationer med bild och ljud
  • 230 Volts eluttag vid varje säte så du enkelt kan ladda din mobil eller surfplatta
  • bussens radio har USB-port samt Bluetooth, vilket möjliggör för grupper att ha en minnessticka med egen favoritmusik nedladdad eller spela upp musik från egen smarttelefon.
  • nedvikbart bord vid varje säte
  • toalett samt kaffekokare

Vi ser fram emot att kunna ta med dig på en åktur i vår konferensbuss!


WiFi ombord i alla bussar!