The Book of Mormon

Musikalen The Book of Mormon har gjort stor succé på Broadway och West End, och är hyllad av både kritiker och publik som 2000-talets bästa musikal. Den hyllade musikalen förlängs över våren 2018 på China Teatern i Stockholm.

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som åker till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, och kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Den entusiastiske missionären Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse. Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att ljuga skapar oönskade och besvärliga situationer för dem båda.

Omgivna av svält, våld, aids och malariamyggor inser de att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de hamnar inför. Vägen till frälsning via deras amerikanske profet och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande och nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska lyckas. 

Men mirakel har ju hänt förr… eller?

I huvudrollerna: Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.

Föreställningen börjar kl. 15 och är ca 2h 45 min lång (inkl. paus). 
På Chinateatern i Stockholm.


Avresa: lördag 17.3 Resan är fullsatt, väntelista.
Utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 156 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till The Book of Mormon.

Vi har biljetter på parkett rad 11.