Stjärnjul 2017

Få en fantastisk start på julen med en julshow som värmer och berör.

Stjärnjul är en årlig återkommande julkonsert, som skapar den där härliga julstämningen! I år ordnas Stjärnjul för 25:e året i rad. Under konserten varieras såväl nya och gamla låtar, som traditionella jullåtar med modernare gospel och pop.

Julkonserten byggs som alltid med glädje, värme och tradition runt den mäktiga Stjärnjulkören, med ca 200 sångare från körerna The EntertainMen och Rönninge Show Chorus. Den fantastiska orkestern leds av grammyvinnaren Mattias Bylund, helt enligt tradition.

Bland årets gäststjärnor finns inga mindre än den världsberömda trombonisten och sångaren Nisse Landgren, den ljuvligt sjungande musikalartisten Emmi Christensson samt den härligt roliga ståuppkomikern med de många rösterna Jörgen Mörnbäck. Tillsammans med den övriga ensemblen kommer dessa tre att ge dig en upplevelse utöver det vanliga – som räcker långt in på det nya året.

Med en roande, underhållande och berörande repertoar bjuder Stjärnjul dig på en härlig julstämning från första till sista ton. Det blir en upplevelse som både värmer och berör!


Avresa: lördag 9.12
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 115 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt konsertbiljett till Stjärnjul. 

Sittplatser på första balkong, rad 3.