Sök
Sök

Saturday Night Fever

De klassiska discolåtarna från 70-talet avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern i höst.

Musikalen baserar sig på dansfilmen från 1977 med John Travolta i huvudrollen. Den färgsprakande musikalen, med de klassiska låtarna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Njut av härliga dansnummer, den glittrande discokulan i taket, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna!
Men, i berättelsen finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva – åtminstone till nästa dag.

Det mest sålda soundtracket genom tiderna

Gruppen Bee Gees fick sitt stora genombrott med skivan Saturday Night Fever, som såldes i hisnande 40 miljoner exemplar. Skivan blev det mest sålda soundtracket genom tiderna. Du minns väl låtarna? Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Disco Inferno, Jive Talking och många fler ...

Ny, påkostad svensk originalproduktion   

Succémusikalen kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty samt som Tonys föräldrar Suzanne Reuter och Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen som Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. Scenen fylls dessutom av Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Glitter och paljetter, discodängor och dans – lys upp december med Stockholms coolaste party, tillsammans med Viking Line Buss.


Avresa: 11.12.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 159 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, samt biljett till Saturday Night Fever.
Vi har biljetter på parkett mitten rad 6.