Saturday Night Fever

Företällningen flyttas fram till våren 2021, vi återkommer inom kort med nytt datum, bokade resenärer kontaktas.

Musikalen baserar sig på dansfilmen från 1977 med John Travolta i huvudrollen. Den färgsprakande musikalen, med de klassiska låtarna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Njut av härliga dansnummer, den glittrande discokulan i taket, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna!
Men, i berättelsen finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva – åtminstone till nästa dag.

Det mest sålda soundtracket genom tiderna

Gruppen Bee Gees fick sitt stora genombrott med skivan Saturday Night Fever, som såldes i hisnande 40 miljoner exemplar. Skivan blev det mest sålda soundtracket genom tiderna. Du minns väl låtarna? Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Disco Inferno, Jive Talking och många fler ...

Ny, påkostad svensk originalproduktion   

Succémusikalen kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty samt som Tonys föräldrar Suzanne Reuter och Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen som Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. Scenen fylls dessutom av Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Glitter och paljetter, discodängor och dans – lys upp november med Stockholms coolaste party, tillsammans med Viking Line Buss.


Avresa: lördag 7.11
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Saturday Night Fever.
Vi har biljetter på parkett, rad 14–15.