Så som i Himmelen

Teaterresan är inställd. Vi har valt att ställa in teaterresan på grund av Sveriges myndighetsbeslut gällande förbud mot större folksamlingar. Har du frågor, kontakta oss per telefon 018 26311 eller e-post info@vikinglinebuss.ax.

Bokade resenärer kan ansöka om återbetalning i detta formulär >>

Våra bussresor till föreställningen Så som i Himmelen har haft en stor efterfrågan och många har önskat en fortsättning under vintern. Nu har du ännu en gång chansen att se en av svensk filmhistorias mest älskade filmer som musikal på Oscarsteatern i Stockholm.

Gripande historia

Musikalen handlar om den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär. Daniel återvänder hem till sin barndomsby för tystnad, lugn och ro, men det dröjer inte länge innan han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören. Plötsligt tar hans liv en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga sam den härliga och överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dessa möter Daniel vänner, fiender och kärleken. 

Nomineringar

Kay Pollaks film Så som i Himmelen från 2004 sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio. Dessutom fick filmen 8 Guldbaggenomineringar samt en Oscarsnominering för Bästa Utländska film. Nu har magin återuppstått på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak, med nyskriven musik av Fredrik Kempe – en av Sveriges starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/ P. Bäckman) som legat på Svensktoppen i hela 68 veckor samt en stor orkester och ensemble i regi av Markus Virta.

PASSA PÅ!
Sista chansen att se denna älskade musikal! 

I huvudrollerna: Philip Jalmelid, Malena Ernman, Morgan Alling, Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m.fl.

Föreställningen börjar kl. 15.00 och är ca 2h och 55 min lång (inkl. paus).
På Oscarsteatern i Stockholm.


Avresa: lördag 14.3 Stängd.
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Så som i Himmelen.

Biljetter på parkett, rad 12-14.