RAW Comedy Club

RAW Comedy Club ordnar begränsade lördagar brunch och standup-show. Ta med gänget och spendera en avslappnad och skrattfylld dag på Hilton Slussen.

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

Tänk att få börja dagen med ett gott skratt och massa god mat. Lördagen den 24 november har du möjligheten att följa med till Stockholm och uppleva några av Sveriges hetaste komiker, samt njuta av en lyxig brunchbuffé med fin utsikt över Stockholm från Hilton Slussen. Brunchen serveras kl. 13.00–15.00 varefter du får smälta maten i en skön biofåtölj medan komikerna Kristoffer Appelquist, Ann Westin och Robin Paulsson underhåller dig i en hel timme.

Kristoffer Appelquist: ”På spåret”-finalist 2017, årets manliga komiker 2012 med motiveringen ”Kristoffer Appelquist har stort mod, intelligens, glimt i ögat och en helt egen stil som har skapat en stor standupkomiker som vinner i längden”.

Ann Westin: ”The Queen of mean” Ann Westin har blivit vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger. Har turnerat med sina förställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”.

Robin Paulsson: Talkshowvärd för ”Robins” på SVT och programledare för melodifestivalen för några år sedan. Passa på att se Robin i sitt rätta element, på standup-scenen, där allt började för honom.

Missa inte höstens skrattfest!


Avresa: lördag 24.11 Bokningen är stängd.
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 107 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, brunch samt showbiljett.

Showen är på Hilton Slussen.