Bokning Viking Line Buss

Vi bokar in dig i mån av platsDin plats är bokad när du får svar från oss med resebevis och faktura.

Undrar du något över resans innehåll, program, påstigningsplats eller dylikt är du välkommen att kontakta oss på info@vikinglinebuss.ax eller tel. 018 26 311. Resebutiken har öppet måndag–fredag kl. 9.00–15.00.

Rain Man

Välj datum
Önskad påstigning

Passagerare med funktionshinder

I fältet nedan kan du informera oss om dina behov och önskemål ifall du har ett funktionshinder eller nedsatt rörlighet samt meddela om du behöver assistans.


Tillägg i bokningen

Jag önskar boka mat på returen

Nyhet! Salads & Meals ersätter Grill- och stekbordet på Rosella fr.o.m. 7.2.2020!

Salads & Meals – din egen favoritmåltid

Vad är du sugen på att äta, just idag? Komponera din egen sallad av fräscha, mättande råvaror och kombinera den med paj, pizza, dagens soppa och dagens varmrätt.
Pris från 15,30€/person vid förhandsbokning.

Till efterrätt serveras glass och sorbet. Läsk, juice, kaffe och te ingår i priset. Vin och öl till maten går också att förboka som tillägg. Njut av en god måltid med något för alla!


Förhandsbeställning - Preorder till buss

Meddela gärna busschauffören på utresan att du vill göra beställning från taxfree till bussen. Beställningsformuläret hittar du i taxfree på Rosella. Obs! Lämna det ifyllda beställningsformuläret och betala din beställning i kassan senast 45 min efter Rosellas avgång.

 

Avbeställningsskydd

Viking Line Buss erbjuder avbeställningsskydd mot en tilläggskostnad. Avbeställningsskyddet ger rätt att avgiftsfritt avboka resan fram till 24 timmar innan avresa med läkarintyg.
Läs mer om avbeställningsskyddet här >>

Jag vill köpa avbeställningsskydd (tilläggskostnad)

Resevillkor

Jag har tagit del av Viking Line Buss Allmänna resevillkor och godkänner dem. I resevillkoren ingår bl.a. betalnings- och avbeställningsvillkor.

Jag har läst resevillkoren och godkänner dem.

* Obligatoriskt fält