Peter Jöback

En oförglömlig show med musik, dans och en av Sveriges mest framgångsrika artister!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I höst bjuder Peter Jöback för första gången på 20 år in till sin största egna show hittills. I showen ”Med Hjärtat som insats” får vi uppleva Jöbacks egna handplockade ensemble och orkester. I showen, som är en hyllning till svunna epoker och nutiden, syns tydligt hans passion till scen och showbiz.

Musikalisk resa genom världsstäder

Följ med på en majestätisk, färgstark och musikalisk resa genom Jöbacks olika livsstadier. Det blir en dramatisk resa genom världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London samt lyxiga Las Vegas. Under showen får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom såväl framgångar och motgångar, som kärlek och hjärtesorg.

Popteater

Hjärnorna bakom denna storslagna musikupplevelse är Peter Jöback och hans kreativa team bestående av Hans Marklund och Magnus Renfors. Musikalen är så pass unik i dess slag att den gett upphov till ett helt nytt koncept som de kallar Popteater. Tillsammans med Peter Jöback kommer vi att se en 16 manna stor ensemble, en 10 manna orkester, dansare, akrobater, skådespelare och sångare – alla på scen.
Missa inte denna musikaliska upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck! Under showen förvandlas Cirkus till en arenateater och publiken kastas in mitt i händelsernas epicentrum. Showen begränsas lika lite av scenens yta som av fantasins gränser. Vad är egentligen dröm och vad är verklighet?

Premiär 20.9.2018

Föreställningen börjar kl. 15.00 och är ca 1h och 40 min lång (exkl. paus).
På Cirkus i Stockholm.


Avresa: 27.10 
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Peter Jöbacks show.

Vi har biljetter på:
27.10: läktare, rad 4–5. Fullbokat, väntelista.