Mary Poppins

Resan har blivit framflyttad. Bokade resenärer kontaktas.

Mary Poppins flyger över hustaken i London igen, denna gång i en magisk teaterföreställning på Svenska Teatern våren 2021.

Svenska Teatern presenterar stolt en aldrig tidigare skådad musikal med vackra dräkter och detaljrik dekor. Mary Poppins – en av de största musikalsatsningarna på Svenska Teatern – har en förtrollande historia, oförglömliga låtar och bländande dansnummer som redan har charmat och fängslat hela världen.  

Musikalen om världens främsta ”supernanny” hade urpremiär i London 2004 och spelades därefter på Broadway i New York. Den är baserad på böckerna av P.L. Travers och den klassiska Walt Disney-filmen Mary Poppins. Familjemusikalen gladde Broadway-publiken med över 2500 föreställningar och mottog nomineringar för nio Olivier- och sju Tony Awards, inklusive ”Best Musical”. 

Mary Poppins regisseras av Markku Nenonen som fått förtroendet att skapa en alldeles egen version av originaluppsättningen. Huvudrollen som Mary Poppins spelas av Josefin Silén och på scenen kommer vi att se en strålande ensemble.

Följ med Viking Line Buss på en oförglömlig teaterresa 26.3.2021.


Avresa: fredag 26.3.2021 kl. 23.45 från Mariehamn
retur lördag 27.3.2021 kl. 20.55 från Åbo
Pris: 209 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, del i 2 personers innerhytt Mariehamn–Helsingfors, frukostbuffé samt biljett till Mary Poppins.

Biljetter på parkett, rad 4–6.