KAJ – Gambämark, Vasa

”Gambämark” är en nyskriven musikal av humorgruppen KAJ. Satir, musik och kännspak humor bygger upp en föreställning starkt inspirerad av Vörå spelmansklubb och Lejonkungen. En riktig humörhöjare på nyårsafton!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

Följ med på en sanslöst rolig nyårsresa och se den populära humorgruppen KAJ:s föreställning på Ritz, på nyårsafton. Boende i dubbelrum på hotell Scandic Vasa med både egen bastu och jacuzzi på rummet gör vistelsen lite extra lyxig.

År 2018 fick invånarna i det lilla samhället Gambämark nog. Byborna enades om att det var bättre förr och kom fram till den enda rimliga lösningen – att bygga en mur kring byn och utropa sig självständiga. Femton år senare blomstrar det konservativa samhället bakom muren, där den karismatiske ledaren Kurt förverkligat sin österbottniska utopi. Det är ett paradis där det är talko varje dag, dans på paviljongen och älgjakt året runt.

Samla ihop gänget eller åk iväg på tumanhand, för ett lite annorlunda nyårsfirande i Österbotten. Vad är bättre än att starta det nya året med humor och glädje?

Föreställningen är på nyårsafton och börjar kl. 19.00.

Speltid 2h 20min inkl. paus. Föreställningen är på dialekt.

 

Sista bokningsdag 29.11.2018!


Avresa: 30.12, 3 dagar Bokningen är stängd.
utresa söndag kl. 14.25 från Mariehamn,
retur tisdag kl. 20.55 från Åbo.
Pris: 264 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r till Vasa, biljett till KAJ "Gambämark" på nyårsafton, 2 nätter med del i dubbelrum på Scandic Vasa med egen bastu och jacuzzi inkl. frukost.

Sista bokningsdag 29.11!