Sök
Sök

Botnia Paradise – en rolig och hjärtlig show med Humorgruppen KAJ

Humorgruppen KAJ med besättning hälsar dig varmt välkommen ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg!

Förgyll hösten med skratt och glädje tillsammans med humorgruppen KAJ i Vasa. Buffén står dukad, taxfreebutiken är välfylld och nattklubben väntar. Gör dig redo att kasta loss på en oförglömlig teaterkryssning med KAJ i november!

En värld av humor, tango och schlager

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor. Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

En stor musikal med liveband

Ända sedan succén med Gambämark 2018 har vi väntat på en ny musikal av KAJ, och nu erbjuder Wasa Teater något alldeles extra att se fram emot! Botnia Paradise är en hoppfull föreställning fylld av humor, show och hjärta. För manus och musik står Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård. På scenen får de förstärkning av Wasa Teaters skådespelare Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Markus Lytts, Carola Sarén och Tove Qvickström. Dessutom medverkar gästerna Mathilda Kruse från Helsingfors och May Schjörlien från Sverige.

Dagsprogram

17.11 Avresa från Mariehamn kl. 14.25.
Ankomst Vasa vid midnatt.
Boende på Scandic Vasa 2 nätter.

18.11 Ledig dag
Teater kl. 19.00

19.11 Fri förmiddag
Avresa från Vasa kl. 12.00.
Viking Grace avgår från Åbo kl. 20.55.
Ankomst Långnäs kl. 01.05.


Avresa: onsdag 17.11.2021
utresa kl. 14.25 från Mariehamn, 
retur kl. 20.55 från Åbo
Pris: 298 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, del i dubbelrum på Scandic Hotel Vasa samt teaterbiljett på parkett rad 5 eller 6.

Enkelrumstillägg: 82 €