Sök
Sök

GES - Stanna världen en stund

Se de miljonsäljande popikonerna Glenmark, Eriksson och Strömstedt live på Cirkus i Stockholm hösten 2021. 

Sedan den första singeln ”När vi gräver guld i USA” släpptes på 90-talet har GES etablerat sig som en av Sveriges absolut största supergrupper. De två GES-skivorna sålde över en halv miljon exemplar och resten är, som man säger, pophistoria. Om vi därtill räknar in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Succégruppen kommer att ta dig med på en storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hitlåtar som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”, ”Om” och ”Hon är min”.   

Missa inte chansen att se denna fantastiska show med Glenmark, Eriksson och Strömstedt på Cirkus i Stockholm. Boka redan nu, så säkrar du din plats till popfesten!


Avresa: lördag 2.10.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 159 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt konsertbiljett på läktare.

Champagne

Lyxa till bufféfrukosten med mousserande

Du kan förhandsboka en piccoloflaska mousserande till bufféfrukosten på Rosella. Börja dagen med lite lyx! Kryssa för bubbelfrukost i formuläret vid bokning av resa. 

Tilläggskostnad tillkommer för mousserande till frukosten.

Ät gott ombord!

Du vet väl att du kan förhandsboka mat ombord på Viking Line när du åker med oss? Frukost ingår oftast i priset, men kanske du vill äta The Buffet eller lite extra gott i à la carte-restaurangen på vägen hem. 

I Viking Line Buss online-bokning kan du enkelt välja The Buffet eller À la carte, men naturligtvis kan du även maila eller ringa oss på tel. 018 26 311.