Forever Piaf

Se Malena Ernman med dottern Beata Ernman samt Björn Kjellman i en nyskriven musikal om legendariska Edith Piaf, en av 1900-talets största sångikoner.

Edith Piafs unika röst, älskade sånger och hennes korta och dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar nu Forever Piaf, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar – en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes musikaldebuterande 14-åriga dotter Beata Ernman. Tillsammans gestaltar de Ediths inre och yttre verklighet.

En gripande levnadshistoria

Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och barnet presenteras den fascinerande berättelsen om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemblen och orkestermedlemmarna. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

Följ med Viking Line Buss till Stockholm och Göta Lejon för en oförglömlig musikalisk upplevelse i höst.


Avresa: lördag 13.3.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Forever Piaf -musikalen.

Champagne

Lyxa till bufféfrukosten med mousserande

Du kan förhandsboka en piccoloflaska mousserande till bufféfrukosten på Rosella. Börja dagen med lite lyx! Kryssa för bubbelfrukost i formuläret vid bokning av resa. 

Tilläggskostnad 5,80 € tillkommer för mousserande till frukosten.

Ät gott ombord!

Du vet väl att du kan förhandsboka mat ombord på Viking Line när du åker med oss? Frukost ingår oftast i priset, men kanske du vill äta The Buffet eller lite extra gott i à la carte-restaurangen på vägen hem. 

I Viking Line Buss online-bokning kan du enkelt välja The Buffet eller À la carte, men naturligtvis kan du även maila eller ringa oss på tel. 018 26 311.