Sök
Sök

Forever Piaf

Se Malena Ernman med dottern Beata Ernman samt Björn Kjellman i en nyskriven musikal om legendariska Edith Piaf, en av 1900-talets största sångikoner.

Edith Piafs unika röst, älskade sånger och hennes korta och dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar nu Forever Piaf, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar – en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes musikaldebuterande 14-åriga dotter Beata Ernman. Tillsammans gestaltar de Ediths inre och yttre verklighet.

En gripande levnadshistoria

Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och barnet presenteras den fascinerande berättelsen om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemblen och orkestermedlemmarna. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

Följ med Viking Line Buss till Stockholm och Göta Lejon för en oförglömlig musikalisk upplevelse i höst.


Avresa: lördag 30.10.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, samt biljett till Forever Piaf -musikalen på parkett rad 15.