En värsting till syster

Höstens härligaste feelgood-musikal med massor av humor, bra musik och sjungande nunnor!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

Musikalsuccén från Broadway och West End intar nu China Teatern i Stockholm.

En värsting till syster är en gudomligt rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

Discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) drömmer om att bli en ny Donna Summer. I stället blir hon vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän”, klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall). Polisen Eddie Souther (Kim Sulocki) övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne i gengäld en ny, skyddad identitet fram till rättegången. Vad Deloris inte förväntat sig är att hennes nya identitet är som nunna i klostret Queen of Angels, där Abbedissan (Suzanne Reuter) styr med järnhand.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och ”Bästa Musik”.  För musiken står kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga musikal har Menken skapat massor av hitlåtar som spänner från 70-tals disco och klappvänlig power-gospel till finstämda ballader.

I huvudrollerna: Gladys del Pilar, Suzanne Reuter, Charlott Strandberg, Birgitta Rydberg, Kim Sulocki, och Karl Dyall.


Avresa: lördag 9.11 Fullbokad! För väntelista ring 018-26311.
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt teaterbiljett på parkett rad 11–12.