Cats

En av världens mest älskade musikaler, Andrew Lloyd Webbers succéföreställning CATS, kommer till Stockholm och Ericsson Globe hösten 2017.

Cats är en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway. Föreställningen hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år, med totalt ca 9 000 föreställningar. 

Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor. Både den ursprungliga London-ensemblen och Broadway-ensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

Föreställningen som baseras på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok” och återvände i december 2014 till West End för att återförena det ursprungliga teamet bestående av regissören Trevor Nunn, medregissören och koreografen Gillian Lynne, designern John Napier och kompositören Andrew Lloyd Webber. Efter en andra säsong på London Palladium under och en efterföljande brittisk turné gör produktionen nu en internationell turné.

Föreställningen är på engelska (utan textning).


Avresa: lördag 7.10
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffet samt showbiljett.