Sök
Sök

Broadwaymusikalen Annie

Hösten 2021 intar Broadwaymusikalen Annie Intiman i Stockholm. Viking Line Buss har biljetterna till detta härliga lyckopiller i klassisk musikalanda!

En gripande solskenshistoria

Handlingen i musikalen Annie utspelar sig i 30-talets Amerika, mitt i den djupa depressionen. Föräldralösa Annie bor på ett barnhem som styrs av den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som styr barnhemmet med järnhand. Miljardären Oliver Warbucks, stadens rikaste affärsman, bjuder in Annie till sitt hem för julfirande och vill gärna adoptera henne. Men, Annie har inte gett upp hoppet om att en dag kunna återförenas med sina föräldrar. Med hjälp av en medaljong och ett brev hoppas hon hitta sin biologiska mamma och pappa.

Musiken berör människor i alla åldrar

Denna klassiska musikal har visats på stora scener världen runt och dess musik berör människor i alla åldrar. Njut av klassiska musikalpärlor som ”It’s the hard-knock life”, ”Maybe”, ”I think I’m gonna like it here” och den mest kända av dem alla, ”Tomorrow”. Annie charmar alla!

Glädje, dans och tårar

Annie innehåller alla element som utgör en succémusikal; en gripande berättelse, bra musik, glädje och några tårar. Martin Charnins fina sångtexter har översatts till svenska av Beppe Wolgers.


Avresa: lördag 2.10.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 135 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Annie på parkett rad 7–8.