After Dark: ”This is it”

Den ultimata farvälföreställningen som summerar After Darks fantastiska livsverk, enastående shownummer och fabulösa upplevelser.

 

När Christer Lindarw och Lasse Flinckman för 40 år sedan grundade showgruppen After Dark, förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Showande män i kvinnokläder blev snabbt en succé.  Alla ville se den nyskapande och omtalade showen som var både spännande och lockande, och samtidigt farlig och skandalöst. Showen var påkostad, lyxig, spektakulär och helt enkelt oemotståndlig. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark, och detta framgick tydligt med lysande recensioner i pressen och fullsatta föreställningar.

Inte sedan Karl Gerhards galanta revyer, eller Git Gay glittrande viftade med sina lösögonfransar, hade svensk underhållning presenterat något så extravagant, storslaget och nyskapande inom scenbild, ljussättning, kostymer och artisteri. Showerna avlöste varandra, den ena större och mer påkostad än den andra. Showerna utvecklades till att likna rena Broadway- och Las Vegasuppsättningar.

After Dark öppnade vägen för den stora våg av shower och musikaler som arrangerats i Sverige sedan dess. Och intresset har inte bara varit stort i Sverige, utan även i Skandinavien och till och med i Europa och USA där After Dark gästspelat några gånger.

Föreställningens längd är 2h 15 minuter (inkl. paus).


Avresa: lördag 28.10
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 154 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffet samt biljett till After Darks show.