Sök
Sök

Tjejmilen

Den 4 september 2021 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. Spring 10 kilometer och upplev något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft!

Häng med i vår buss till Tjejmilen! Tjejmilen arrangeras för 37:e gången och är sedan flera år tillbaka världens största tjejlopp. Du tävlar mot dig själv och testar din kondition på den vackra och relativt lätta 10 km långa banan runt Djurgården i Stockholm. Att springa en mil är en prestation oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren med målet att prestera en personlig rekordtid. Start och mål är vid Filmhuset på Gärdet i Stockholm.

Vi åker iväg lördag morgon den 4 september med retur samma kväll. Du ansvarar själv för att anmäla dig till själva loppet och du anmäler dig på Tjejmilens hemsida, där du ser vilka startgrupper det finns plats i. När du anmäler dig till Tjejmilen och väljer startgrupp bör du tänka på att bussen åker ca kl. 17.30 från Stockholm. Efter loppet kör bussen i omgångar till Hotell Hasselbacken där vi har möjlighet att duscha samt äta en sen lunch.

När du har fått ditt startbevis till loppet, mejlar du det till info@vikinglinebuss.ax. Vi hämtar ut din nummerlapp och du får den i bussen på morgonen.

Plocka fram träningskläderna, kämpaglöden och ditt gladaste humör och bli en del av sensommarens tjejkraft du också!

Med Viking Line Buss blir resan så mycket roligare och bekvämare, med gemenskapen i bussen och smidig transport till och från loppet. Vi ses!

Minimiantal resenärer för att resan skall arrangeras: 20 personer.
Sista bokningsdag 4.8. 


Avresa: lördag 4.9.2021
utresa kl. 07.30 från Mariehamn
retur kl. 20.00 från Kapellskär
Pris: 75€
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, hämtning av nummerlapp, lunch samt duschmöjlighet på hotell Hasselbacken.