Sök
Sök

Romme Alpin

Gammal som ung, nybörjare eller fantast – alla kan åka skidor! I Romme är backarna placerade i ett naturligt skogsområde med varierande svårighetsgrad. Tack vare det korta avståndet till Romme får du mera tid i backen, och mindre på resande fot.

För alla åldrar och nivåer

I Romme Alpin hittar du allt från de lättaste gröna nedfarterna till den brantaste svarta backen – Götes Brant. De minsta har ett eget område, där såväl lugna som lite mer fartfyllda barn trivs.
Totalt finns nu 33 nerfarter och 13 liftar, varav fem är 6-stols Expressliftar. Aldrig har skidåkningen varit så här bra, på så nära håll!

Skidskola

Inled gärna din skidupplevelse tillsammans med en skidlärare, som ger dig bra grunder och vägledning hur du tar dig vidare i skidbackarna. Skidskolan i Romme erbjuder såväl grupp- som privatlektioner. Grupplektionerna är för barn 3–12 år, medan privatlektionerna är för alla åldrar. Vi hjälper gärna till med bokningen.

Besök Borlänge

Under resan bor vi två nätter på fyrstjärniga Best Western Gustaf Wasa Hotell, som ligger centralt i Borlänge. Vi bor i bekväma dubbelrum med möjlighet till extrabäddar. I hotellet finns även en relaxavdelning, där du efter en dag i backen kan slappna av i den lugna miljön. På entrévåningen finns restaurangen Broken Dreams som är en av Borlänges mest populära restauranger.

Är du inte så förtjust i att skida? Häng med ändå, det finns mycket annat att roa sig med i Borlänge. Testa till exempel äventyrsbadet Aqua Nova eller gör fina fynd i köpcentret Kupolen.
En vinterresa till Borlänge är en fin upplevelse för alla!

Ungdom?

Visste du att man som under 18-åring har möjlighet att åka med på resan utan målsman? Ett skriftligt tillstånd bör fyllas i av målsman/förälder, blanketten hittar du under sidan Bra att veta > Resetillstånd.


Avresa: 24.2*, 11.3 och 25.3
Utresa fredag kl. 18.30 från Mariehamn,
Retur söndag kl. 20.00 från Kapellskär
*utresa torsdag kl. 16.00 från Mariehamn, retur lördag kl. 20.00

Pris: Vuxen 305 €
Barn 7–17 år 199 €
Barn 0–6 år 99 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, del i dubbelrum på Best Western Gustaf Wasa Hotell inkl. frukost samt liftkort.