Slottsträdgården Ulriksdal

Slottsträdgården Ulriksdal ligger vackert belägen i Ulriksdals Slottspark. Här har det bedrivits trädgårdsodling ända sedan 1600-talet. Sättet att odla må ha förändras, men odlarglädje och en vårdande omtanke om jorden, är lika viktigt i dag som då.

 

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

Slottsträdgården Ulriksdal är i dag en mötesplats och inspirationskälla för allt som rör växtlighet och gestaltning i ditt hem och din trädgård. Här finns en unik kompetens och ett stort och brett sortiment inom allt som gäller trädgård. Ulriksdals signum är kunskap och god service!

Efter att ha njutit av Slottsträdgården finns det tid för avkoppling i Ulriksdals café där du kan stilla hungern med något gott. Allt är hembakat! Mer inspiration hittar du i Trädgårdsbutiken där vi möts av ett stort utbud av säsongsväxter, krukväxter, krukor och tillbehör. I det breda sortimentet finns även allt du behöver för att lyckas med dina växter som exempelvis verktyg, jord och gödsel. Det finns också ett noga utvalt sortiment av inredning för både hem och trädgård.

Under dagen finns också möjlighet till shopping i Kista Galleria.


Avresa: fredag 11.5
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 45 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r samt frukostbuffé.