Westfield Mall of Scandinavia

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

Kom med över dagen till shoppingparadiset Westfield Mall of Scandinavia. Shoppingcentret erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, nöjen och matupplevelser. Här finns hela 177 butiker och 44 restauranger och caféer.

Westfield Mall of Scandinavia utsågs till Nordens bästa köpcentrum år 2018. Shoppingcentret är även det första i Sverige som certifierats enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM med betyget ”Excellent” under designfasen.

Här finns ett brett utbud av butiker där du kan göra fina fynd och när du vill ta en paus från shoppingen kan du njuta av god mat eller gå på bio.

IMAX® – en biografupplevelse utöver det vanliga

I Shoppingcentret finns även Filmstaden Scandinavia som stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och Nordens största filmdukar. Upplevelsen blir så verklighetstrogen att du glömmer bort att du befinner dig i en biograf. 

Paramos – roliga lekrum för de minsta

I shoppingcentret finns tre områden för barnen, ett på plan 1 vid Disney Store och två stycken på plan 0 vid Dining Plaza samt Polarn o. Pyret. Lekrummet vid Polarn o. Pyret har Babblarna-tema, medan de andra två bjuder på olika lekar, spel och utmaningar.

Ungdom?

Visste du att man som under 18-åring har möjlighet att åka med på resan utan målsman? Ett skriftligt tillstånd bör fyllas i av målsman/förälder, blanketten hittar du under sidan Bra att veta > Resetillstånd.


Avresa: onsdag 19.2.2020 Bokningen är stängd.
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 19.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 33 €
ungdomar 12–17 år 25 €
barn 6–11 år 20 €
barn 0–5 år 10 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r samt frukostbuffé.