Sök
Sök

Elmia Wood 2022 – en mötesplats för hela skogsbranschen

Elmia Wood är den globala mötesplatsen för hela skogsbranschen. Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän från stora delar av världen. Idéer utvecklas, kontakter knyts och affärer skapas.

Välkommen med på en intressant resa till en ledande affärsarena med fokus på värdet av skogen. Elmia Wood är en branschfest i världsklass helt uppbyggd i skogen där du kan se och testa skogsmaskiner, verktyg och innovativ teknik i sin naturliga miljö.

Här hittar du allt för traditionellt skogsbruk till förutsättningar och inspiration för olika former av mångbruk. Drone Zone, där den senaste drönartekniken presenteras, har blivit ett mycket uppskattat inslag på Elmias skogsmässor genom åren. Vid Wood Working visas mindre sågverk och motorsågar.

Elmia Wood Innovation Award är en utmärkelse som lyfter fram ny och innovativ teknik inom skogsbruket. De produkter som får utmärkelsen anses vara så intressanta att de bidrar till att utveckla skogsbruket i världen.

Passa på att träffa andra skogsägare och få värdefulla tips och idéer under en spännande mässdag sommaren 2022. Boka redan nu!


Avresa: 2.6.2022, 3 dagar
utresa torsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: 395 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, 2 nätter med del i dubbelrum på Comfort Hotel Jönköping.
OBS! Inträde till mässan ingår inte i resans pris.

Enkelrumstillägg: 148 €