Bilsport Performance & Custom Motor Show

Välkommen med till Skandinaviens största bil- och MC-mässa på Elmia Jönköping under påskhelgen 2021!

Den första bilutställningen på Elmia arrangerades 1971, sedan dess har Bilsport Performance & Custom Motor Show blivit en naturlig mötesplats för alla motorentusiaster. Här visas allt från bilar, motorcyklar och tillbehör. Det bjuds även på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower.

På mässan kan man bekanta sig med nya trender och stilar tillsammans med otroliga renoveringar av gamla klassiker. De hetaste inom hot rod och custom hittar du här!

I Nostalgihallen får man beundra gamla och unika bilar och motorcyklar från en svunnen tid såsom europeiska och amerikanska 40- och 50-talsklassiker. Här säljs kläder, delar och samlarprylar som är ett måste för den sanne nostalgikern som har ett brinnande intresse för gamla fordon.

På mässan visas också Nordens värsta gatbilar som är byggda för fart och utseende, samt nyheter inom motorsporten tillsammans med exklusiva sportbilar, kitcars, stylingbilar och andra häftiga prestandafordon.


Avresa: 2.4.2021, 3 dagar
utresa fredag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur söndag kl. 14.45 från Kapellskär.
Pris:
303 € 
boende i 4-bäddsrum 
329 € 
boende i dubbelrum
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, 2 dagars inträde till mässan samt 2 nätter på Rocksjöbadets Hotell & Restaurang i Jönköping.