Sök
Sök

Rhapsody in Rock på Dalhalla

Konserten Rhapsody in Rock är inställd. Bokade resenärer kontaktas.

Robert Wells är en välkänd musikprofil i Sverige, och även utomlands. Efter att han som yngsta antagna elev någonsin påbörjat sina studier på solistlinjen på Musikhögskolan i Stockholm stod det klart att det var musiken som skulle bli hans passion. Han har bland annat turnerat i Kina, Tyskland, USA, Ryssland, Storbritannien och Australien och har sju guldutmärkelser och två Platinum med sig i bagaget. Som sina största inspirationskällor nämner han Charlie Norman och Victor Borge.

Över 1,7 miljoner biljetter sålda till Wells konserter

Wells och Rhapsody in Rock har nu passerat 1,7 miljoner biljettköpare. I augusti har du chansen att uppleva Rhapsody in Rock på en av Europas absolut vackraste utomhusarenor, Dalhalla.

Naturligt grön akustik

Dalhallas grundare och initiativtagare, Margareta Dellefors, besökte kalkbrottet Draggängarna för första gången 1991. Hon förvånades över den fantastiska akustiken och såg omedelbart möjligheten att skapa en musikarena på internationell nivå. Arenans mått ger utmärkt resonans och lagom lång efterklang, i klass med både antika amfiteatrar och konserthus runtom i världen. Den unika miljön hänför tusentals besökare varje år och världsartister som besökt Dalhalla beskriver det som något alldeles unikt.

Vi övernattar i Falun

På resan kommer vi att bo på First Hotel Grand i Falun, dit vi anländer ca kl. 13.00. Hotellet ligger i centrum och vi kommer att ha lite egen tid i Falun innan den tidiga middagen kl. 16.00. 


Avresa: 14.8, 1,5 dagar
Utresa fredag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 14.45 från Kapellskär
Pris: 269 €
I priset ingår:
buss och båtresa t/r, frukostbuffé, del i dubbelrum på First Hotel Grand, 2-rätters middag på hotellets restaurang samt konsertbiljett på rad 27–31.

Enkelrumstillägg: 32 €