Sportlov i Uppsala – lek, äventyr och shopping

Den 21 februari är det dags för busigaste bussresan till sportlovsfirandet! Vi åker till Uppsala över dagen – Leos Lekland, Turbo Extreme Sport Zone, Super Park, Gränbystaden och IKEA väntar på er! 

Resan är inställd.

I Gränbystaden finns massor av bra butiker för shoppingsugna i alla åldrar och dessutom ett stort urval av restauranger och caféer. Passa även på att åka via IKEA. Bussen kommer att köra mellan Gränbystaden och IKEA under dagen.

Leos Lekland

På Leos Lekland är det kul att busa runt hela dagen. Här finns bollhav, rutschkanor, spindeltorn, piratskepp, sportarena, studsmattor, ett miniland för de allra minsta och till och med en gigantisk vulkan!

Turbo Extreme Sport Zone

Här finns härlig träning för alla åldrar, såsom trampolinpark, parkourzon, den extrema hinderbanan Ninja Warrior, stuntzonen för luftakrobatik, hinderbanor, klättring, multisportplaner och nyheten Airtrack.

SuperPark

SuperPark erbjuder lek och träning för alla åldrar.

Utmana varandra i olika sporter i Game Arena, klättra, rutscha, hoppa på trampolin och pröva hinderbanor i Adventure Area som är anpassad för både de mindre och de större barnen. I Freestyle Hall kan man testa parkour. Där finns också en stor skateboard- och scooting park med uppbyggda banor för mer eller mindre avancerade hopp. I Kunskapsskogen kan hela familjen pröva olika kunskapsaktiviteter tillsammans.


Resan är inställd.

Avresa: torsdag 21.2
utresa kl. 07.30 från Mariehamn, 
retur kl. 19.00 från Kapellskär
Pris vuxen: 35 €
barn 6–11 år: 30 €
barn 2–5 år: 20 €
barn 0–1 år: gratis
I priset ingår: 
buss- och båtresa t/r samt frukostbuffé.

Inträde till Leos Lekland/Turbo Extreme Sport Zone/Super Park tillkommer.

Sista bokningsdag fredag 15.2 kl. 12.00.