Monster Jam

Monster Jams fartfyllda världsturné är tillbaka. Imponeras av en storslagen motorfest för hela familjen. Upplev förstklassig förarteknik i en spektakulär tävling och uppgörelse mellan riktigt stora monstertruckar. Monster Jam - en fullspäckad show för familjer som gillar fart, race, hopp och freestyle utöver det vanliga!

Se Monster Jams vassa förare göra upp live i kampen om vem som är starkast, snabbast och intar prispallen som värdig vinnare i en föreställning som inte lämnar någon oberörd. Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party* innan showen mellan 11.00 och 13.00. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill.

De allra coolaste truckarna är med i årets truckline. Grave Digger, Max-D och El Toro Loco tillsammans med nio andra. Men vem kommer att stå som ensam vinnare efter juryns poängutdelning? Missa inte när kampen mellan giganterna avgörs. Välkommen på en garanterat fartfylld upplevelse för hela familjen! 


Avresa: lördag 18.11
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 136 € 
barn 12 - 16 år 105 €
barn 0 - 11 år 90 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, biljett till Pit Party samt biljett till Monster Jam på A-läktare (långsida).