Legoland

Följ med Viking Line Buss till spännande Legoland, upplevelseparken för hela familjen!

Här finns verkligen något för alla, från Duploland för de minsta till hisnande berg och dalbanor för de största. Låt er imponeras av och förundras över Miniland med världens mest berömda byggnader, gjorda av miljoner och åter miljoner legobitar.

Känn kalla kårar krypa längs ryggraden i Ghost – the haunted house, ett spökhus fullt av vampyrer, spöken, monster och all världens kryp, lagom läskigt för stora som små. Testa ditt mod, din smidighet och din snabbhet i Ninjago världen, den största satsningen någonsin i Legolands historia.

Denna sommar bor vi återigen på populära Hotel Legoland med egen ingång till parken. Här är det roligt att vara liten! Roliga legomodeller och skyltar visar vägen, lek och skratt är tillåtet överallt och i de många lekrummen kan man spela Playstation, Nintendo Wii samt leka med tusentals legoklossar. Granne med hotellet ligger Billunds simhall och inträde till simhallen ingår för alla som bor på hotellet.

Dagsprogram Legoland


Avresa: 14.6, 4 dagar 
utresa onsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 599 €
barn 7-11 år 390 €
barn 2-6 år 365 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukost, 2 nätter på Hotel Legoland inkl. frukost, inträde till Legoland 2 dagar, 1 natt på Scandic Helsingborg Nord inkl. frukost (5 bäddsrum inte möjligt), reseledare.