LEGOLAND – ett sommaräventyr för hela familjen

Resan till Legoland är inställd på grund av coronavirussituationen (covid-19). Bokade resenärer kommer att kontaktas.

LEGOLAND® Billund är ett populärt resmål bland barnfamiljer och en återkommande storfavorit i vårt reseutbud. I år åker vi iväg i början av juni. Vilken härlig start på sommarlovet!  

Parken bjuder på så mycket mer än bara Lego och aktiviteterna nedan är bara ett litet axplock av allt ni kan se och uppleva här.  

Miniland

I Legolands hjärta Miniland upplever ni världen i miniformat bland berömda byggnader, städer och spännande miljöer – allt byggt med över 20 miljoner LEGO® klossar.

Spännande temaäventyr och 4D-bio

Se levande hajar och 4D-bio i Imagination Zone, möt riddare, prinsessor och vilda vikingar i KNIGHTS’ KINGDOM samt upplev spänningen i LEGOREDO® Town med livs levande guldgrävare, cowboys och indianer.

Adventure Land

Häng med till djungeln där ni möter vilda djur och levande mumier! Om ni gillar vattenlek ska ni styra kosan mot Piratland. Hissa upp er i fyrtornet och utmana landkrabborna i olika aktiviteter.  

LEGO® MOVIE World

Årets nyhet är LEGO® MOVIE World med vilda effekter i den flygande filmupplevelsen Emmet´s Flying Adventure. Skojigt sug i magen utlovas!  

Bekväm övernattning intill parken

Fyrstjärniga Hotel Legoland har en egen ingång till parken. Legomodeller och skyltar visar vägen i hotellet, lek och skratt är tillåtet överallt och i de många lekrummen kan man spela Playstation, Nintendo Wii samt leka med tusentals legoklossar.


Avresa: 10.6, 4 dagar.
utresa onsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 599 €
barn 7–11 år 390 €
barn 0–6 år 365 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, del i dubbelrum eller flerbäddsrum på Hotel Legoland och Scandic Helsingborg, reseledare samt 2 dagars inträde till Legoland.

Obs, 5-bäddsrum finns ej tillgängligt på Scandic Helsingborg.