LEGOLAND – ett sommaräventyr för hela familjen

LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barnfamiljer och barn i alla åldrar. Här finns massor att uppleva för hela familjen!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I Legolands hjärta Miniland upplever du världen i miniformat bland berömda byggnader, städer och spännande miljöer – allt byggt med över 20 miljoner LEGO® klossar. DUPLO® LAND är ett färgglatt lekland för de allra minsta.

Se levande hajar och 4D-bio i Imagination Zone, möt riddare, prinsessor och vilda vikingar i KNIGHTS’ KINGDOM™ samt upplev spänningen i LEGOREDO® Town med livs levande revolvermän, guldgrävare, cowboys och indianer.

Ett häftigt djungeläventyr med vilda djur och levande mumier kan du uppleva i Adventure Land och om du gillar vattenlek ska du bege dig till Piratland.

Vi bor på populära Hotel Legoland med egen ingång till parken. Roliga legomodeller och skyltar visar vägen i hotellet, lek och skratt är tillåtet överallt och i de många lekrummen kan man spela Playstation, Nintendo Wii samt leka med tusentals legoklossar. Granne med hotellet ligger Billunds simhall och inträde till simhallen ingår för alla som bor på hotellet.


Avresa: 12.6, 4 dagar. Datumet har passerat
utresa onsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 599 €
barn 7–11 år 390 €
barn 2–6 år 365 €
barn 0–1 år 0 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukost, 2 nätter på Hotel Legoland inkl. frukost, inträde till Legoland 2 dagar, 1 natt på Scandic Helsingborg Nord inkl. frukost (5-bäddsrum inte möjligt på Scandic), reseledare.