Legoland

Följ med Viking Line Buss till spännande Legoland, upplevelseparken för hela familjen!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I Legoland finns verkligen något för alla, från Duploland för de minsta till hisnande berg- och dalbanor för de största. Låt er imponeras av och förundras över Miniland med världens mest berömda byggnader, gjorda av miljoner och åter miljoner legobitar.

Nyheter

I år fyller Legoland 50 år och det firas bland annat med den nya attraktionen den Flygande Örnen. I LEGOREDO Town finns ett nytt imponerande Rocky Mountain, där den Flygande Örnen susar fram. Örnen tar dig elva meter upp till toppen av Örnklippan, där örnmamman vakar över sina ungar. Därefter bär det åter nedför förbi alla de olika legodjuren. Vid ingången till parken hälsas du välkommen av en ny gigantisk röd LEGO-dinosaurie.

Ghost- the haunted house och Ninjago-världen

I Legoland finns även bekanta favoriter. Känn kalla kårar krypa längs ryggraden i Ghost – the haunted house, ett spökhus fullt av vampyrer, spöken, monster och all världens kryp, lagom läskigt för stora som små. Eller varför inte testa ditt mod, din smidighet och din snabbhet i Ninjago-världen som är den största satsningen någonsin i Legolands historia.

Hotel Legoland

Denna sommar bor vi återigen på populära Hotel Legoland med egen ingång till parken. Här är det roligt att vara liten! Roliga legomodeller och skyltar visar vägen, lek och skratt är tillåtet överallt och i de många lekrummen kan man spela Playstation, Nintendo Wii samt leka med tusentals legoklossar. Granne med hotellet ligger Billunds simhall och inträde till simhallen ingår för alla som bor på hotellet.

Dagsprogram i Legoland


Avresa: 13.6, 4 dagar Bokningen av resan är stängd. 
utresa onsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur lördag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 599 €
barn 7-11 år 390 €
barn 2-6 år 365 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukost, 2 nätter på Hotel Legoland inkl. frukost, inträde till Legoland 2 dagar, 1 natt på Scandic Helsingborg Nord inkl. frukost (5 bäddsrum inte möjligt), reseledare.

Nytt datum för sista bokningsdag: 11.5!