Kolmården

Destinationen fylld av upplevelser för alla åldrar!

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I juni åker vi med buss till i Norrköping där ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer finns! I folkkära Kolmården, som är Nordens största djurpark, finns upplevelser för såväl små som stora.

Rovfågelshowen Wings och Delfinshowen Life

Vi kliver direkt in i vildmarken, där vi möts av djur från när och fjärran. Här finns djur i alla möjliga storlekar och färger. Se hur djurskötarna visar hur man tränar en elefant eller upplev ett facinerande möte mellan människa och fågel i Kolmårdens rovfågelshow Wings, där man vill skapa förståelse för dessa vackra och akrobatiska varelser. Du får inte heller missa delfinshowen Life, som är en världssuccé som berör alla sinnen.

Bamses Värld

Men givetvis kan man också ha busigt kul på Kolmården. Åkattraktioner, exklusiva upplevelser, shower och visningar, allt detta finns där för dig för att garantera en hisnande upplevelse bland alla roliga djur. Hälsa på Bamse och hans vänner i Bamses Värld – parkmiljön med attraktioner som Bamseteatern samt åkattraktioner som Skalmans bilar, Dunderhonungsburkarna och Skalmans luftballonger.

Världsunik linbana

Förutom Bamses Värld finns även den världsunika linbanan Safari, där du nästan viktlöst svävar ut över landskapet fyllt av vilda djur från afrika, norden och asien. Det är den enda platsen på Kolmården där du hittar allt från lejon och giraffer till visenter och älgar. På Kolmården kan du även åka världens bästa trä berg- och dalbana Wildfire, som bjuder på en två minuter lång åktur med en magisk utsikt över Bråviken. 

Välkommen med på en spännande dag till upplevelserika Kolmården!


Avresa: torsdag 14.6 Bokningen av resan är stängd.
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 99 €
barn 3 - 12 år 85 € 
barn 0 - 2 år 0 €

I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt inträdesbiljett till Kolmården.