Sök
Sök

Kolmården – hela familjens favorit!

Resorna till Kolmården är tyvärr inställda. Bokade resenärer kontaktas.

I sommar har du två chanser att åka med till Kolmården; en dagsresa och en resa med övernattning. Hjärtligt välkommen med på ett riktigt spännande sommaräventyr.

Kolmården ingår i flera viktiga bevarandeprogram

En av Kolmårdens viktigaste målsättningar är att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. Många av djuren på Kolmården ingår i bevarandeprogram med målet att rädda arterna för framtiden och att beskydda djurens naturliga livsmiljöer. Kolmården deltar aktivt i 19 bevarandeprogram för utrotningshotade djurarter inom den europeiska djurparksföreningen EAZA.

Fler än 60 djurarter

På Kolmården finns fler än 60 djurarter, såsom bland annat lejon, gorillor, antiloper, hjortar, elefanter, kameler, noshörningar, leoparder och delfiner. Här ordnas flera olika visningar, t.ex. rovfågelvisning samt årets nyhet; sälföreställningen SEALS.

Bamses Värld

Hos Bamse händer det alltid något spännande och du kan också prova på olika åkattraktioner, som till exempel Godiståget, den guppande båten Viktoria, Bamses flygande matta, höjdattraktionen Mini-Hopp, Skalmans luftballonger och bilar samt Sjörövarskeppet.

Europas bästa berg- och dalbana Wildfire

Wildfire vänder din värld upp och ner i 115 kilometer i timmen! Med hela tolv tillfällen av total tyngdlöshet är Wildfire en riktig adrenalinkick som satt flera rekord inom berg- och dalbanebranschen.

Safaribanan

Upplev världsunika Safaribanan – en linbaneattraktion som saknar motstycke bland världens alla djurparker. Här är det du som är gäst hos de vilda djuren – på deras villkor.


Avresa: 5.8, 2 dagar
utresa onsdag kl. 07.30 från Mariehamn,
retur torsdag kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 218 €
barn 3–12 år 160 €
barn 0–2 år 50 €
Familjepris (2 vuxna + 2 barn upp till 12 år) 690 €

I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé, reseledare samt inträdesbiljett till Kolmården. Del i dubbelrum på Hotel President i Norrköping.


Avresa: fredag 7.8, dagsresa
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 20.00 från Kapellskär.
Pris: vuxen 99 €
barn 3–12 år 85 € 
barn 0–2 år 0 €

I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt inträdesbiljett till Kolmården.