Höstlovsresa till Åbo

Resan är tyvärr inställd. Bokade resenärer kontaktas.

Fira höstlovet med en resa till Åbo – bekvämt med buss! Fynda i Åbo centrum eller shoppa loss på IKEA eller shoppingcentret Mylly. Bussen har ett stort bagageutrymme, redo att fyllas. Eller ta med familjen till aktivitetshallen SuperPark och äventyrsbadet Caribia. Ett härligt höstlov fyllt med skoj väntar!

Fynda Åbodesign i unika butiker och shoppa loss i något av Åbos köpcentrum. Det nyrenoverade Hansakvarteret ligger bra till mitt i centrum. Bara ett stenkast bort ligger varuhuset Wiklund. Med buss tar vi oss också enkelt till Reso, där vi hittar både IKEA och Egentliga Finlands största shoppingcenter Mylly.

Någonting för hela familjen

För dig som känner dig sugen på lite äventyr, vattenlek och action finns möjligheten att besöka Superpark och Äventyrsbadet Caribia. Holiday Club Caribia är ett skönt spahotell med karibiskt äventyrsbad. Här finns åtta bassänger varav en utomhus, svindlande rutschbanor, grottor och ett spännande piratskepp. Efter plask och lek är det skönt att koppla av i relaxavdelningen eller i någon av hotellets många restauranger. I direkt anslutning till hotellet ligger SuperPark – en inomhushall fylld av aktiviteter, där hela familjen kan testa nya sportgrenar och spel, koppla av och ha roligt tillsammans.

Reseprogram

Vi åker kl. 14.25 med Viking Grace, ankomst till Åbo kl. 19.50. Bussen kör då direkt till Scandic Julia för incheckning. Nästa dag är programmet fritt och bussen kommer att köra från Åbo centrum till IKEA, shoppingcentret Myllly, Superpark och Caribia enligt ett rullande schema. Vill man bara strosa i Åbo centrum går det förstås också bra. Till kvällen samlas alla i bussen och åker gemensamt ner till terminalen och Viking Grace som avgår kl. 20.55. Tillbaka i Långnäs är vi kl. 01.05.

Sista bokningsdag 30.9!


Avresa: 15.10, 1,5 dag
utresa torsdag 15.10 kl. 15.25 från Långnäs,
retur fredag 16.10 kl. 20.55 från Åbo.
Pris:
Vuxen 118 €
Barn 3–11 år 60 €
Barn 0–2 år 0 €
I priset ingår: buss- och båtresa t/r, del i dubbelrum 1 natt på Scandic Julia.

Enkelrumstillägg: 42 € 

OBS! Inträde till SuperPark och Caribia ingår inte i resans pris.

Caribia pris:
20 € för vuxen
15 € barn 4–14 år
Fritt för barn under 4 år

Superpark pris:
17 € för 4 timmars biljett
14 € för 2 timmars biljett
En vuxen får gå in gratis med ett barn förutsatt att den vuxne inte gör någon aktivitet.