Disney On Ice

Upplev magin på den glittrande isen tillsammans med alla dina Disneyfavoriter i ett färgsprakande sagoäventyr i Ericsson Globe i Stockholm. År 2019 bjuder föreställningen på en härlig minnesparad med hela Disneyfamiljen i showen The Wonderful World of Disney On Ice.

DATUMET HAR PASSERAT FÖR DEN HÄR RESAN.

I det första äventyret träffar vi Doris och hennes vänner Nemo och Marvin, från Disney© Pixar’s Hitta Doris. Vi dyker ner till havets djup på en upptäcktsfärd när de lär sig den verkliga betydelsen av att vara en familj. Från havets djup reser vi till Arendals vinterlandskap tillsammans med systrarna Anna och Elsa och den lustige Olof från Disney’s Frost, när de lär sig att äkta kärlek är störst av allt.

Tillsammans med Snövit och de sju dvärgarna lär vi oss att vi kan klara ALLT med hjälp av våra vänner, medan Jasmine, Aladdin och Genie visar att riktig vänskap gör dig orädd. Simba, Timon och Pumba vandrar över savannen och ingenting är utom räckhåll för Rapunzel, vars vänner lyser upp vägen för henne. Från Toy Story träffar vi Buzz och Woody som får dig att hoppa upp från din plats i en medryckande show. Dessutom dyker alla dina favoriter bland Disneyprinsessorna upp på isen.

Få oförglömliga minnen tillsammans med alla Disneyvänner!

Showen börjar kl. 14.30 och är ca 2 h lång (inkl. paus).
I Ericsson Globe i Stockholm.

Avresa: Datum har passerat för resan
utresa kl. 07.30 från Mariehamn,
retur kl. 19.00 (torsdag) och 20.00 (fredag och lördag) från Kapellskär.
Pris A-läktare:
vuxen 87 €
barn 6–12 år 66 €
barn 2–5 år 61 €
barn 0–1 år gratis (i medföljande förälders knä på föreställningen)

Pris Parkett (rad 1):
vuxen 99 €
barn 6–12 år 90 €
barn 2–5 år 85 €
barn 0–1 år gratis (i medföljande förälders knä på föreställningen)

I priset ingår: buss- och båtresa t/r, frukostbuffé samt biljett till Disney On Ice på A-läktare eller Parkett.