Skördefesten 19 september 2020

Höstens självklara höjdpunkt på Åland! 

Skördefesten på Åland är folkfesten där producenter öppnar sina gårdar för besökare från när och fjärran. På de öppna gårdarna finns en blandning av lantbruk, matproducenter och lokala hantverkare.

Följ med på bussrundtur till fyra av Skördefestens Öppna Gårdar. Vi besöker Mickels Gård, Drygsböle Gårdscafé, Solkulla Gård och Bolstaholms Gård. De öppna gårdarna erbjuder mängder av nyskördade grönsaker, köttprodukter, honung, choklad samt mängder av vackert hantverk – och allt kan du köpa direkt av producenten. Njut av närproducerad mat omsorgsfullt tillagad av lokala härligheter, samt passa på att hälsa på gårdarnas alla invånare.

Vi har gott om utrymme för dina inköp, så du kan handla så mycket du vill. Kom med och njut av en tur på den stämningsfulla och höstklädda åländska landsbygden!

Boka din plats

Tel 018 26 311 eller
E-post info@vikinglinebuss.ax

Boka senast torsdag 17.9.

Tidtabell och program:

12.00 Start från Bussplan i Mariehamn
12.30–13.15 Mickels Gård
13.30–14.30 Drygsböle Gårdscafé
15.00–15.45 Solkulla Gård
16.15–17.15 Bolstaholms Gård
18.00 Tillbaka i Mariehamn.

Tiderna är cirkatider och programmet kan komma att ändras.

Pris:

Vuxen: 15 €
Barn under 12 år: 5 €
Barn under 6 år: 0 €

Kortbetalning till chauffören.


Skördefesten på Åland ordnas av föreningen Skördefestens Vänner.

www.skordefest.ax


Din trygghet är vår största prioritet.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och tar situationen med covid-19 på största allvar. Vi har vidtagit flera säkerhetsåtgärder i hela vår verksamhet för att göra din bussresa så trygg och säker som möjligt.