Sök
Sök

Ladda ditt busskort online

Du kan ladda ditt busskort för Mariehamnsbussen enkelt på vår hemsida.

Med bara några klick kan du ladda nya resor på ditt busskort för Mariehamnsbussen. Enkelt och smidigt! Med dina nätbankskoder kan du använda onlinetjänsten var du än befinner dig. Efter bara 2 timmar är kortet redo att användas på bussen.

I onlinebutiken kan du ladda ditt 30-dagarskort och ditt 20-resorskort. Ett 30-dagarskort kan inte omladdas till ett 20-resorskort i onlinebutiken – eller tvärtom. Byte av korttyp kan enbart göras i resebutik. Mera information om de olika korten hittar du här.

Du betalar med din internetbank.

Gör så här

Innan du använder tjänsten för första gången behöver du ha ett fysiskt busskort. Kortet kan du köpa och registrera i vår resebutik på Storagatan 3. Kort som inte laddats efter den 16 april 2018 kan ännu inte laddas online utan behöver laddas en gång till i bussen eller i resebutiken innan första köpet i onlinebutiken.

Vid onlineladdningen skriver du in sifferkoden på baksidan av ditt busskort, utan mellanslag. Ifall du inte ser en sifferkod behöver du byta ut kortet i vår resebutiken.

Ungdomskort

Barn under 12 år som har ett ungdomskort behöver ladda busskortet i resebutiken innan första köpet i onlinebutiken. Busskort som laddats i resebutiken efter den 15 augusti 2018 är redo att användas i onlinebutiken.