Sök
Sök

Ta bussen till Rosella på vardagar!

Är du på väg till Sverige? Nu kan du ta bussen till Rosella på vardagar.

Gäller ej 6.6–16.8.2020

Nu kan du ta bussen till Rosella på vardagar. Tänk vad smidigt att inte behöva tänka på väglag eller parkering och i bussen på väg till hamnen hinner du i lugn och ro samla tankarna inför din resa. 

Från hamnen vidare med landsortstrafiken

Med anslutningsbussen från hamnen åker du smidigt vidare ut på landsbygden. På morgonen kan du ta bussen från Godby (Källbo skola) till Mariehamn kl. 06.15. På begäran kör bussen vidare till hamnen och Rosellas avgång kl. 07.30.

På eftermiddagen kan du ta bussen från hamnen via centrum till bussplan. Där byter du lätt buss som tar dig hem. Bussen går från hamnen kl. 15.45 de dagar som Rosella ankommer till Mariehamn kl. 15.30. Från hamnen kommer du till bussplan där du byter till en buss som tar dig till såväl till Eckerö och Lumparland som till Geta och Vårdö.

Godby (Källbo skola) Rosellas avgång
Kl. 06.15 Kl. 07.30
   
Rosellas ankomst Västra hamnen
Kl. 15.30 Kl. 15.45

 

Fördelarna är många

Fördelarna med att ta bussen till eller från Rosella är många. Du kan slappna av då en kunnig chaufför kör dig tryggt och säkert till eller från hamnen. För det andra så slipper du leta efter parkering i hamnen, vilket ibland kan vara en utmaning. På vintern är det dessutom kallt och du måste skrapa fram en isig bil. Varma sommardagar är sköna, men då är bilen istället stekhet. Då känns det bra att bara kunna kliva ombord på en buss som tar dig hem!

Om du har frågor, ring oss gärna på tel. 018 26 311.

Välkommen ombord på bussen!