Türi Blomstermarknad

Kombinera den medeltida staden Tallinn med den gedigna och populära blomstermarknaden Türi. Det är i maj som trädgårdssäsongen startar i Estland och för 40:e året i rad arrangeras den fantastiska blomstermarknaden i Türi. 

Trädgårdsmästare och entusiaster samlas här varje år för att ta del av den sprudlande blomstermarknaden där alla kan hitta något som passar till sin trädgård. Gott om tid kommer att finnas att strosa bland blommor och ta del av alla fina erbjudanden under blomstermarknaden från att marknaden öppnar till eftermiddagen.

Resan inleds i Tallinn där en eftermiddag och kväll får spenderas på egen hand. Missa för all del inte gamla stan, Vanalinn, en av de bäst bevarade gamla hansastadskärnorna i Europa. Strosa på Rådhustorget, knalla den korta biten upp till Domkyrkans plats och njut av den svindlande utsikten över Tallinns takåsar. I Tallinn samsas gammalt och nytt och under ljusa vår- och sommarkvällar sjuder staden av liv.


Avresa: 17.5, 3 dagar Inställd!
utresa onsdag kl. 23.45 från Mariehamn,
retur lördag kl. 08.45 från Åbo.
Pris: 306 €
I priset ingår:
buss- och båtresa t/r, del i B2-hytt, frukost, del i dubbelrum på Radisson Blu Olümpia Hotel i Tallinn, del i dubbelrum på Best Western Hotel Seaport i Åbo, inträde till blomstermarknaden, reseledare.
Enkelrumstillägg: 88 €